Artiklar

Sunt Hem arbetar med målsättningen att alla ska ha möjlighet att bo i en sund inomhusmiljö.

Varför Sunt Hem?

Snabb & Effektiv hjälp

Får du ofta huvudvärk i en speciell inomhusmiljö? Har du astma eller allergier eller diagnosticerad med kroniska åkommor? Eller drabbad av diffusa symptom som kallas ”utmattningssyndrom”, ”ME”, ”Fibromyalgi” eller ”IBS”. Då vet vi att du snabbt måste säkerställa din inomhusmiljö. Dels för att veta att det inte finns sjukdomsalstrande skador i boendet, dels för att ge din kropp bästa förutsättningarna att läka. Sunt Hem Nordic AB har nycklarna att snabbt och effektivt hjälpa dig.

Högsta kvalité

Våra kunder lever ofta med känsligheter en frisk individs referensram. Det medför att vi aldrig kan tumma på kvalité eller funktion. Fördelen med det är att våra produkter och tjänster främjar hälsan för alla.

Personligt bemötande

Vi vet att de frågor vi arbetar med ofta är livsomvälvande. Även om processen är den samma för de flesta så är finns alltid skillnader i situation. Därför utgår vi alltid från dig som individ och ditt läge. Även om vi ibland kommer med svåra besked är vårt mål att göra det med värme och respekt.

Ditt hem är vår prioritet

Ditt hem är din borg. Alla har rätt till en sund inomhusmiljö och vårt mål är att hjälpa dig göra din borg till en trygg och hälsosam miljö leva i, fri från mögel och onödiga vardagskemikalier.